Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

dinsdag 1 december 2020

Genk: KRC Genk zoekt Chief Cleaning (30 juni 2020)

KRC Genk heeft goede voornemens: in samenwerking met ITZU werft de club de eerste Chief Cleaning Officer van het land aan. De nieuwe collega waakt over de hygiëne tijdens de verplaatsingen van de club.

Stephan Poelmans (commercieel directeur bij KRC Genk): "Als we op verplaatsing spelen, doen we er alles aan om het stadion van de gastheer netjes achter te laten. Dat geldt zowel voor onze supporters als voor onze spelers. Sinds de uitbraak van het coronavirus wint hygiëne alleen maar aan belang. Daarom werven we een Chief Cleaning Officer aan. Deze nieuwe collega kuist en ontsmet de bezoekende kleedkamer en is – zodra supporters weer toegelaten zijn - verantwoordelijk voor de opruim van het uitvak."

Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken tot 3 juli (22u). Uit de inzendingen selecteren KRC Genk en ITZU drie kandidaten. Zij leggen vervolgens een test af in de Luminus Arena. Op 21 juli wordt bekendgemaakt wie de eerste Chief Cleaning Officer wordt. Het debuut in de nieuwe functie staat gepland voor de eerste uitwedstrijd van KRC Genk.

Luc Lormans (CEO bij ITZU Cleaning): "Het gaat het om een betaalde job, die je perfect kan combineren met jouw hoofdberoep. Het spreekwoord van je hobby je beroep maken is dus zeker van toepassing."

Wie wordt eerste Chief Cleaning Officer in het Belgische voetbal?
Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken tot 30 juni (22u) via de website cco.itzu.eu


Bekijk alle artikels uit Genk