Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 23 september 2020

Dilsen-Stokkem: Ondernemersfamilie opent tweede vestiging (19 mei 2020)

Carwash Den Ottowasser, voorzien van de laatste hoogtechnologische snufjes, is geopend voor het publiek. Auto's worden er snel, veilig en milieuvriendelijk gewassen. Zonen Glen en Yves stonden samen met vader Luc en vriendin Carine te popelen om na hun eerste vestiging in Dilsen-Stokkem ook hun tweede wasstraat in Hechtel-Eksel te openen.

De coronacrisis stak hier tijdelijk een stokje voor, maar zopas kon Den Ottowasser de deuren openen. Na enkele dagen proefdraaien, verklaarden burgemeester Jan Dalemans en schepen van lokale economie Nele Lijnen de carwash officieel voor geopend.

Luc Sevens was vroeger leverancier van petroleumproducten, maar besloot een andere weg in te slaan. Hij trekt voortaan, samen met zijn twee zonen Glen en Yves, de milieuvriendelijke kaart. Met een investering van 2,5 miljoen biedt de familie nu een ultramoderne en milieuvriendelijke carwash aan: 90% van het water wordt ter plaatse gerecycleerd en een energiezuinig stofzuigsysteem en biologisch afbreekbare zepen en waxen zijn de parameters voor deze carwash van de toekomst.

Burgemeester Jan Dalemans: "De Peerderbaan lijkt in trek te zijn bij nieuwe ondernemingen. Natuurlijk te danken aan het vele verkeer dat hier dagelijks passeert. Dit deed niet alleen carwash Den Ottowasser beslissen om zich aan de Peerderbaan te vestigen, ook winkelketen Action vestigde een nieuw winkelpand aan de Peerderbaan."

https://www.denottowasser.be/

Bekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem