Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 juni 2022

Business: TT center wordt de leisure hotspot van Hasselt (6 mei 2022)

Het franchise concept O’Learys heeft wereldwijd meer dan 100 locaties, van Zweden tot Dubai, van Spanje tot Nederland... en binnenkort ook in Hasselt. Het indrukwekkende eatertainment concept opent in TT haar tweede vestiging in België. Reeds enkele jaren is O'Learys succesvol actief in Gent met ruim 250.000 bezoekers per jaar. Hiermee is meteen ook het grootste deel van TT opnieuw ingevuld door Growners die vorig jaar de site verwierf. De zone van TT wordt omgetoverd tot een combinatie van shoppen en ontspanning voor jong en oud.

Steven Malysse: "O'Learys is een unieke plek waar ontspanning, sport (kijken), business en horeca elkaar ontmoeten. In Hasselt zal je in een Amerikaanse setting kunnen genieten van bowling, karaoke, arcade, shuffleboard, pubgames,.. omringd door meer dan 100 tv schermen waar sportfanaten hun hart kunnen ophalen. Daarnaast zal er een groot, maar heel gezellig restaurant zijn met seriously good food!” Jurgen Staels: “We zijn erg gecharmeerd door Hasselt. Onze ervaring uit Gent leert ons dat de nieuwe vestiging hier zal aanslaan. Een mooie stad met aantrek uit heel Limburg, daar willen we bij zijn. Bovendien zullen we ook een 40-tal mensen tewerkstellen in onze nieuwe vestiging."

Steven Vandeput, burgemeester Hasselt: "De komst van O'Learys naar het TT-center zorgt voor een enorme meerwaarde voor de buurt. Dergelijk concept heeft toekomst. Het past perfect binnen de belevingsstad die Hasselt is. O'Learys is overduidelijk een invulling die leven in de brouwerij brengt en heel wat verschillende doelgroepen aanspreekt. Als stadsbestuur zijn we dan ook erg blij met hun komst en heten we deze nieuwe zaak van harte welkom. We wensen hen alle succes toe en hopen dat dit zal uitgroeien tot een nieuwe aantrekkingspool in onze stad."


O’Learys Hasselt:
Investering: 3 miljoen euro
Locatie: TT Center Hasselt
Totale oppervlakte: 3.800m²
Opening: najaar 2022


O'Learys komt naar Hasselt. TT center wordt de leisure hotspot van Hasselt

Bekijk alle artikels uit Business