donderdag 21 januari 2021

Business: Coolblue opent winkel in het Hasseltse winkelcentrum Quartier Bleu (18 december 2020)

Vandaag opent Coolblue een winkel in het Hasseltse winkelcentrum Quartier Bleu, aan de Gelatineboulevard 2. Op een oppervlakte van 1.700 m2 kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Dit is de 5de Belgische winkel van de retailer.

Camille Depuydt, manager van Coolblue België: "Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Zoek je een tv met soundbar, dan wil je deze eerst even zien en horen. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt. Ook kan je in onze winkel in Hasselt langskomen voor persoonlijk advies, het ophalen van online bestellingen en om je smartphone of tablet te laten repareren."

De nieuwe Coolblue-winkel in Hasselt is ook de uitvalsbasis voor de eigen bezorgservice CoolblueFietst. Vanuit de winkel vertrokken deze ochtend goed gevulde bakfietsen naar klanten in en rond Hasselt. Klanten die via de website of de app bijvoorbeeld een laptop, smartphone of koptelefoon bestellen, hebben een grote kans dat er de volgende dag een vrolijke, fietsende Coolblue’er met de bestelling voor de deur staat.

In de Hasseltse Coolblue-winkel gaan 53 Coolblue’ers aan de slag. De retailer is nog op zoek naar 2 extra winkelmedewerkers.Foto: Communicatie Coolblue

Bekijk alle artikels uit Business