Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 23 september 2020

Bocholt: Jeff Steensels overleden (27 maart 2020)

Het bericht in verband met de annulatie van de 44ste Sezoensrally valt in het niets met het nieuws dat Racing Team Moustache nu bekend moet maken. Jeff Moustache Steensels overleed deze namiddag in het ziekenhuis van Pelt ten gevolge van longontsteking en corona-besmetting.

Op woensdag 11 maart 2020 werd Jeff 76 jaar. Afgelopen maandag werd hij opgenomen in het ziekenhuis. "Die hoestbuien waar hij al een tijdje mee rondliep, bleken toch niet zo onschuldig. Naast een dubbele longontsteking testte hij ook positief op corona, iets wat gezien zijn leeftijd een serieus probleem zou worden. Sinds woensdagochtend werd hij in kunstmatige coma gebracht en ging het voornamelijk bergaf met Jeff."

"De organiserende club is nu zijn voorzitter kwijt, de olie die alles gesmeerd liet lopen ook als het soms moeilijk liep in de club. Met zijn boekje vol contactpersonen wist Jeff veel te regelen voor alles wat met zijn Sezoensrally te maken had. Racing Team Moustache zal moeilijke tijden tegemoet gaan nu het boegbeeld verdwenen is. De club wenst familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit groot verlies", aldus de club.Bron: Sezoensrally

Bekijk alle artikels uit Bocholt