info@limburgnieuws.be -

zondag 9 augustus 2020

Tongeren: Tongerse Farmaline is webshop van het jaar (20 september 2019)

Farmaline, de online apotheek met wortels in Tongeren, mag zich een jaar lang de Belgische webshop van het jaar noemen. Uit de cijfers blijkt dat het winkelgemak, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de producten bepalend zijn voor de overwinning. Om (onder andere) die drie redenen koopt de Belg ook almaar vaker online: het voorbije jaar nam het aantal bestellingen bij online apotheken in ons land toe met 41%.

Oprichter Lode Fastré is logischerwijs opgetogen met de overwinning: "Mijn dank gaat uit naar onze honderden medewerkers. Of je nu klanten advies geeft, in het magazijn meedraait of onze online marketing uitdenkt: iedereen draagt bij tot dit succes. Daarnaast zijn we uiteraard ook onze klanten dankbaar voor een dergelijke blijk van vertrouwen."

In de verkiezing webshop of the year beoordelen klanten hun favoriete retailers op 10 parameters, die je grosso modo kan indelen in drie categorieën: prijs, service en assortiment.


INFO
Farmaline is 11 jaar geleden opgericht in Tongeren. Hier stelt het bedrijf momenteel 45 mensen te werk. Farmaline behoort sinds de herfst van 2016 tot SHOP APOTHEKE EUROPE. SHOP APOTHEKE EUROPE is niet enkel marktleider maar ook de snelst groeiende online apotheek in continentaal Europa. Naast België heeft het ook online apotheken in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.
Zaakvoerder Leen Ponet, met de award in de hand.
Uit de cijfers blijkt dat het winkelgemak, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de producten bepalend zijn voor de overwinning.

Bekijk alle artikels uit Tongeren