www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

dinsdag 23 juli 2019

Tongeren: Advocaat Bart Windey maakt overstap naar Consenso (18 februari 2019)

Bart Windey stapt over van Curia (Leuven) naar het Limburgse Consenso Advocaten, waar hij als vennoot de afdeling vennootschapsrecht zal versterken. Samen met Bart Windey maken ook zijn vaste teamgenoten, advocaten Sofie Gerkens en Fréderique Sternotte, de overstap. "Een toptransfer", reageren de vennoten Bernard Mailleux en Mark Bernaerts.

Bart Windey is een autoriteit op het vlak van ondernemingsrecht, met als speerpunt de overdracht van ondernemingen (M&A) en het ruimere vennootschapsrecht. "Zijn komst naar Consenso past dan ook perfect in onze strategie om iedere afdeling te laten trekken door een absolute specialist. Het recht wordt immers steeds complexer en samen met ons cliënteel wensen we de lat steeds hoger te leggen", aldus vennoten Mark Bernaerts en Bernard Mailleux.

Begin januari werden de Consenso-rangen reeds versterkt door Steffy Mulders. De komende maanden wordt nog invulling gegeven aan de drie resterende vacatures. Daarmee zal het totaal aantal advocaten groeien van 21 naar 28. Consenso, met kantoren in Genk en Tongeren, nestelt zich daarmee in de top drie advocatenkantoren van Limburg.


Bekijk alle artikels uit Tongeren