Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Tongeren: Open Vld en CD&V samen naar de kiezer (11 januari 2018)

De stadslijst Tongeren.nu, een samengaan van Open Vld, CD&V en onafhankelijken, zal ook in oktober 2018 samen naar de kiezer trekken. "We blijven aparte partijen, met een eigen inspiratie, maar overstijgen de klassieke partijpolitiek om het belang van de Tongenaar voorop te plaatsen." Patrick Dewael (Open Vld) zal de lijst trekken, An Christiaens (CD&V) staat op de tweede plaats.

An Christiaens: "De eerste stad komt voor ons op de eerste plaats. Daarom overstijgen we de partijgrenzen om aan eenzelfde zeel te trekken, samen met geëngageerde Tongenaren. Elk van ons draagt vanuit zijn of haar sterktes bij tot een evenwichtig plan en we zijn een gesmeerde ploeg. De komende maanden wordt hard gewerkt om de lopende projecten tot een goed einde te brengen. Er is al heel wat gebeurd in onze stad maar het werk is nog niet af. Als sterk team zetten we onze schouders onder de toekomst."

"We vragen aan Tongenaren om hun ideeën voor morgen en toekomstplannen voor onze stad te delen. Dat kan via http://www.tongeren-leeft.be, maar in de komende maanden zullen we ook vijf thematische rondetafels organiseren waarop iedereen welkom is om te discussiëren hoe we de uitdagingen van morgen het best aanpakken en Tongeren nog beter maken. Die oplossingen nemen we mee in het programma. De stadslijst blijft immers een project van en voor de Tongenaren."

Bekijk alle artikels uit Tongeren