donderdag 20 september 2018

Tongeren: Ontmoetingen staan centraal in nieuwe toeristische promotievideo Tongeren (27 september 2017)

Toerisme Tongeren pakt uit met een nieuwe videoclip voor Tongeren. De promofilm werd ontwikkeld in samenwerking met het Limburgse multimediabedrijf Medialife en kreeg als verhaallijn The Date. De video brengt Tongenaren in beeld op weg naar hun date. De ontmoetingen tussen deze Tongenaren vinden plaats op romantische en mooie plekken in Tongeren. Op deze manier worden de troeven van de eerste stad in de kijker gezet.

Opzet van het filmpje is een beeld scheppen van wat Tongeren te bieden heeft aan bezoekers, toeristen, nieuwe inwoners,... Om de authenticiteit te bewaren werd er gekozen voor een aantal Tongerse figuranten die een echt verhaal brengen.

Burgemeester Patrick Dewael: "Onze moderne maatschappij is steeds visueler ingesteld. De rol van video binnen citymarketing wordt dan ook steeds belangrijker. De consument rekent immers op visuele content. We zijn er met deze video bijzonder goed in geslaagd om onze toeristische troeven sterk in beeld te brengen. De originele verhaallijn zal zowel Tongenaren als de vele bezoekers die jaarlijks naar Tongeren komen charmeren."


Bekijk het filmpje via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=SDTbObNCYTo

Bekijk alle artikels uit Tongeren