www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

dinsdag 23 juli 2019

Tessenderlo: MACOBO verwelkomt STABO (18 juni 2018)

Op 18 juni werd het gerenommeerde ingenieursbureau STABO uit Leuven samen met dochteronderneming Engineers In Management opgenomen in MACOBO Group. Dit is de bouwkundige ingenieursgroep van het ondernemersduo Davy Macquoi en Natalie Vanderschaeghe.

Met de overname van de aandelen van Patrick Desutter is MACOBO Group vandaag één van de grootste Belgische bouwkundige ingenieursbureaus in Vlaamse handen. Met meer dan 110 medewerkers kunnen de meest complexe bouwkundige studies worden uitgevoerd: stabiliteitsstudies, engineering van gebouwtechnieken, duurzaamheidsstudies, bouwmanagement. De algemene leiding van STABO en EIM komt in handen van Natalie Vanderschaeghe. Patrick Desutter zal nog minstens 5 jaar actief blijven als bestuurder.

Natalie Vanderschaeghe, Gedelegeerd Bestuurder MACOBO Group: "Met de aanvulling van STABO en EIM en hun 55 medewerkers kunnen we nu nog breder en dieper de bouwmarkt bedienen. Naast onze hoofdzetel in Tessenderlo en ons kantoor in Antwerpen (Jan Van Aelst Stabiliteitsingenieurs), hebben we nu met onze nieuwe zetel in Leuven een mooie driehoek gecreëerd en kunnen we alle Vlaamse provincies vlot bedienen."

Bekijk alle artikels uit Tessenderlo