dinsdag 25 september 2018

Tessenderlo: 300 vacatures bij Puuur in Limburg (19 april 2016)

Om bij 18.000 huishoudens in heel Vlaanderen paraat te staan om te poetsen of te strijken, rekent Puuur vandaag op meer dan 3.000 medewerkers. Er werden vorig jaar 10% meer dienstencheques aangeschaft in Vlaanderen. In Limburg vertaalt zich dat in 300 extra vacatures. Om deze vacatures in te vullen, organiseren de 7 Limburgse regiokantoren op donderdag 12 mei een jobdag.

Met als thema "Op zoek naar een toffe job dichtbij huis?" wil Puuur kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.
Wie de grootste huishoudploeg van Limburg wil versterken, is welkom in Bree, Bilzen, Hasselt, Neerpelt, Sint-Truiden, Tessenderlo en Tongeren.

"Deze wervingscampagne moet de zoektocht naar kwalitatieve medewerkers een frisse boost geven. Hoewel de job doorgaans met vrouwen geassocieerd wordt, groeit het aantal mannelijke collega's gestaag. Puuur verwelkomt vrouwen én mannen, jong of iets minder jong en dankzij het flexibel werkschema zijn er heel wat mogelijkheden om deeltijds te werken. Na een selectieprocedure kunnen nieuwe medewerkers meteen aan de slag. In de regiokantoren wordt gezorgd voor persoonlijke begeleiding en vorming."

Bekijk alle artikels uit Tessenderlo