www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Tessenderlo: Oude brandweerwagens te koop (30 november 2015)

Hulpverleningszone Zuid-West Limburg organiseert een online verkoop van wagens en materiaal. De veiling loopt van 20 november tot en met 11 december via de website van veilinghuis Lussis. "Door het samen gaan van 7 brandweerposten in één hulpverleningszone Zuid-West Limburg, en het efficiënter inzetten van de beschikbare brandweermaterialen, bleek er heel wat materiaal overbodig. Die spullen worden te koop aangeboden via de veilingsite http://www.nvlussis.com."

Wil je de materialen eerst bekijken, dan kan dat op de kijkdagen van 4 en 5 december, Nijverheidspark 19, 3580 Beringen. Vrijdag 4 december van 10u tot 15u en zaterdag 5 december van 10u tot 13u.

Welke spullen zijn te koop? Helmen, gaspakken, pompen, schuimlansen, kasten, harnassen, sleutels, hydraulisch materiaal, … Maar ook een halfzware autopomp, een bosbrandweerwagen, boten, duikerswagen, bromfiets, Volkswagen Transporter, enz. De materialen zijn niet altijd gekeurd, kunnen kleine defecten of beschadigingen hebben. Zo heeft de Volkswagen Transporter uit 1996 bijvoorbeeld een kapotte motor en zijn ook de grotere brandweerwagens niet gekeurd. Een leuke uitdaging voor de liefhebbers.

INFO
www.zuidwestlimburg.be
www.nvlussis.com

Bekijk alle artikels uit Tessenderlo