www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

dinsdag 23 juli 2019

Sint-Truiden: Studenten organiseren streekproductenmarkt op vrijdag 5 april (3 april 2019)

Met 100% Limburgs organiseren de marketingstudenten van de hogeschool UCLL, de eigenaars van het kasteeldomein van Nieuwenhoven en het stadsbestuur van Sint-Truiden een streekproductenmarkt. Op het binnenplein van het kasteel kunnen bezoekers op vrijdag 5 april 2019 tussen 15u en 19u proeven van het allerbeste dat de provincie te bieden heeft.

Met dit evenement tonen de organisatoren welke rijke verscheidenheid aan heerlijke producten de streek zoal te bieden heeft. Bedoeling is om mensen aan te zetten duurzamere voedingsaankopen te doen.

"Als stadsbestuur vinden wij het fantastisch dat de studenten naar Sint-Truiden uitwijken voor deze allereerste Limburgse boerenmarkt van het jaar. Een markt waar lokale producenten hun eigen artikelen aan de man of vrouw kunnen brengen, is namelijk één van de doelstellingen van deze beleidsploeg. Hun initiatief past hier perfect in en krijgt daarom onze steun. 100 % Limburgs is de ideale gelegenheid om samen met vrienden of familie de paasvakantie goed in te zetten", aldus schepen Hilde Vautmans en burgemeester Veerle Heeren.


INFO
De markt staat vrijdag 5 april 2019 van 15u tot 19u op het binnenplein van het kasteeldomein van Nieuwenhoven (Engelbamp 57, 3800 Sint-Truiden).
De toegang is gratis.

https://100procentlimburgs.wordpress.com/


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden