www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

zaterdag 16 februari 2019

Sint-Truiden: Schlagerkoning Christoff op Vlaanderen Feest in Zepperen (9 juli 2018)

Het stadsbestuur organiseert op woensdag 11 juli, vanaf 15 uur, een volksfeest in Zepperen. De eerste edities in Ordingen en Velm waren met ruim 2.500 blije bezoekers een schot in de roos. Ook dit jaar strijkt het festival daarom neer in een deelgemeente van Sint-Truiden. Dit jaar is Zepperen aan de beurt. Het centrale plein wordt het decor van een feestdag voor jong en oud. Na optredens van lokale artiesten, trakteert Christoff de bezoekers er op een fantastisch liveconcert.

Naast de muzikale hoogtepunten kunnen de feestvierders naar goede traditie ook weer genieten van een heerlijk hapje en drankje in de lounge- en foodtruckzone. Daar worden ze rijkelijk bediend met rasechte Vlaamse kost en dranken aan democratische prijzen.

"Wij vinden het fantastisch dat het voltallige Zepperse verenigingsleven zijn schouders gezet heeft onder deze editie van Vlaanderen Feest. Tientallen vrijwilligers zetten op 11 juli hun beste beentje voor om van deze avond een waar volksfeest te maken", zegt burgemeester Veerle Heeren.

Op Vlaanderen Feest! is het Sint-Genovaplein van Zepperen niet met de wagen bereikbaar. In de buurt zijn er gratis parkeerzones op wandelafstand van het festivalterrein. Personen met een handicap kunnen vlakbij het terrein gratis parkeren. Wie met de fiets komt, kan die gratis en veilig stallen aan een bewaakte fietsparking.

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden