www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

maandag 22 april 2019

Sint-Truiden: Tine Delorge: Van handelsingenieur tot coachingpraktijk (14 februari 2018)

In 2016 traden zo'n 45.000 Belgische koppels in het huwelijksbootje. Datzelfde jaar noteerde de FOD Economie echter ook iets meer dan 23.500 echtscheidingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 1 op de 5 gezinnen in België nieuw samengesteld is.

"Met mijn eigen ervaring als (plus)mama én een stevige opleiding de afgelopen jaren, wil ik nieuw samengestelde gezinnen trainen richting succes. Een niche binnen coaching die vandaag nog niet bestaat", zegt Tine Delorge, zaakvoerder van de pas opgerichte coachingpraktijk Point of You.

Naast deze bijzondere focus op nieuw samengestelde gezinnen kan je ook voor persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding (i.s.m. Happy Coach) terecht bij Tine.

Na een opleiding als handelsingenieur ging Tine richting bedrijfsleven, later kwam ze bij een bank terecht. Eind vorig jaar koos ze echter bewust om een andere weg in te slaan. "Ik wist perfect wat ik niet meer wilde doen, maar wat wel... dat bleek een hele zoektocht. Na zelf een coachingtraject te volgen, wilde ik mij verder verdiepen in deze materie. Een masterclass Systemisch Coachen was een logische stap, gevolgd door een accreditatie Insights Discovery. En voilà, vandaag heb ik meerdere diploma’s als coach en trainer op zak én ben ik klaar voor een nieuw hoofdstuk."

Vanuit haar praktijkruimte in Sint-Truiden staat Tine te popelen om erin te vliegen. "Ik besef nu dat ik in mijn vorige jobs steeds iets miste. Met Point of You combineer ik mijn analytische kant, vandaar bijvoorbeeld de ingenieursstudies vroeger, met mijn empathische vermogen om te luisteren én te helpen. Dat geeft mij tonnen energie en die breng ik vanaf heden graag over op andere personen of teams", besluit Tine.

INFO
http://www.pointofyou.be/


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden