Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Sint-Truiden: Kerstconcert Kinderkoor Bloemfontein (21 november 2017)

Op vrijdag 15 december organiseert de stad Sint-Truiden samen met Gerrit Kempeneers en het beschermcomité van het Bloemfontein Kinderkoor het kerstconcert van het Zuid-Afrikaans Bloemfontein Kinderkoor. De opbrengst gaat integraal naar het Nelson Mandela Childrens Fund.

De leden van het Bloemfontein Kinderkoor toeren in december door de Lage Landen. Naast Oostende, Wellen, Maastricht en Tongeren, vormt ook Sint-Truiden het decor van hun warme kerstconcert. Dat vindt plaats op vrijdag 15 december om 20u15 in de Academiezaal. Het stadsbestuur van Sint-Truiden trakteert aansluitend op een receptie.

Het Bloemfontein Kinderkoor bestaat uit muzikanten afkomstig uit de gelijknamige Zuid-Afrikaanse stad, de vijfde grootste van het hele land. Het koor ontstond in 1987 en wordt sindsdien onafgebroken gedirigeerd door Huibrie Verster.

INFO
Tickets voor het kerstconcert zijn nu te verkrijgen via cultuurcentrum de Bogaard: http://www.debogaard.be. Het concert start om 20.15 uur. De ticketprijs bedraagt 23 euro in voorverkoop. Zestigplussers betalen 22 euro. Voor jongeren tot 26 jaar kost een ticket 18 euro.


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden