woensdag 15 augustus 2018

Sint-Truiden: Spectaculaire waterattracties in het recreatiezwembad Sint-Pieter (5 oktober 2017)

Op zaterdag 7 oktober is het recreatiezwembad Sint-Pieter het decor van de tweede editie van de Aquakermis. Van 14u tot 16u kunnen kinderen van 6 tot 11 jaar zich uitleven op gigantische hindernisbanen en andere spectaculaire waterattracties.

Het recreatiezwembad van Sint-Truiden wordt zaterdag opnieuw ingericht als waterpretpark. Op de Aquakermis trakteert het stadsbestuur de lagere schoolkinderen in de stad op een namiddag vol plezier en spektakel. Het jeugdige publiek kan twee uur lang ravotten op tal van opblaasattracties. Hierna schuiven ze in de cafetaria aan tafel voor een heerlijk dampende pannenkoek.

"Vorig jaar mikten we enkel op jeugd- en sportverenigingen. Dit jaar willen we alle kinderen en jongeren laten delen in het waterplezier en nemen we hen allemaal mee in het bad. Ondertussen hebben we al bijna 200 inschrijvingen ontvangen. Jongens en meisjes die hun deelname nog niet bevestigd hebben en deze activiteit niet willen missen, kunnen vóór zaterdag nog terecht bij de dienst Jeugd", zegt schepen Hilde Vautmans.

"Tijdens de herfst en de winter is het voor ouders en grootouders niet altijd evident om het de kinderen naar de zin te maken. Met deze Aquakermis zorgen wij voor een leuk alternatief. Vorig jaar hebben de jonge gasten zich enorm geamuseerd", besluit burgemeester Veerle Heeren.

INFO
011 70 18 80

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden