dinsdag 25 september 2018

Showbizz: Straf televisieseizoen (15 augustus 2017)

De psychologische thrillerreeks Tabula rasa, de spetterende show Steracteur sterartiest en het humoristische Voor de leeuwen: Eén pakt dit najaar uit met tal van straffe en nieuwe titels. En er is nog meer: de romantische, Vlaamse fictiereeks Tytgat Chocolat, De helden van Arnout waarin Arnout Hauben in de voetsporen van avontuurlijke Belgen treedt, en de achtdelige docureeks Bargoens over intrigerende figuren die vechten voor aanvaarding. Na de sterke resultaten van afgelopen voorjaar bouwt Eén hiermee verder aan zijn succes. Kijkers kunnen zich ook verheugen op nieuwe seizoenen van erg gesmaakte reeksen als Spoed 24/7, Voor hetzelfde geld en Twee tot de zesde macht.

De voorbije twee jaar werd er met succes gewerkt aan Eén: het net kreeg een nieuwe netstijl en een aangepast schema dat beter inspeelde op het bioritme van de kijkers, en er werd sterk ingezet op de prime time. Deze veranderingen zorgen voor schitterende resultaten: na het populaire Thuis blijven de kijkers steeds meer hangen voor de rest van de avond.

Eén zet ook nieuwe stappen om nog meer humor en ontspanning te brengen. Kwaliteitsvolle ontspanning hoort bij Eén, in alle mogelijke vormen. Het frisse feelgood spelprogramma De club keert terug en de klassieker Loslopend wild & gevogelte zorgt opnieuw voor een hele lading leuke momenten. Eén pakt dit najaar ook uit met de daverende show Steracteur sterartiest en het nagelnieuwe humorprogramma Voor de leeuwen.

Olivier Goris, netmanager Eén: "Eén heeft een geweldig straf televisieseizoen achter de rug. Dankzij een sterk aanbod dat bijna elke avond een heel breed publiek wist te boeien. Een aanbod waar mensen iets aan hebben. En dat willen we vooral blijven doen."

Bekijk alle artikels uit Showbizz