Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 21 januari 2020

Riemst: Handelaars leveren aan huis in regio Tongeren - Riemst (13 september 2018)

Beedrop is een online marktplaats, waar verschillende handelaars aangesloten zijn, per regio. Klanten kunnen bestellen bij winkels in hun eigen buurt. De bestellingen worden op vaste dagen in de week geleverd, door de koerier.

Met de lancering in Riemst en Tongeren als 59ste Beedrop-regio, kan inmiddels meer dan een derde van de Vlamingen genieten van het online boodschappen doen met gratis thuislevering.

Vanaf nu kunnen alle inwoners dan ook via beedrop.be terecht bij Prik en Tik Daniƫls, Patisserie Op 't Eijnde, Keurslager Vos, Slagerij Bielen Frank, Kwaliteit groenten en fruit Andy Nelissen, Het kaasbaronneke, Leonidas Tongeren, ROK4, Culaccino, Het Monnikenhof, Timco berries, 'T kasseitje, De ambachtelijke koek, Wijnhuis Christiaens, Bakkerij Vandooren, De vishoeve, Groenten en fruit Fransen, Le comptoir, Verse groenten en fruit Anne-Camille en Guido, Het wijnmagazijn, De jambrouwerij, Bakkerij Bollen, Slagerij Ahmed, Mille et Une flaveurs en Slagerij Mercken Bart.

De klant bestelt 24/7 op de pc, tablet of smartphone. De geplaatste bestellingen worden thuis geleverd en temperatuurgevoelige producten worden gekoeld afgeleverd. Voor de inwoners betekent dit dus het einde van uren boodschappen doen, verkeersdrukte in het centrum, rondrijden en aanschuiven met de wagen.

"De prijzen zijn gegarandeerd dezelfde prijs als in de winkel en de levering is dus gratis voor de klant. Ook als de klant niet thuis is op moment van leveren, is een oplossing voorzien."

Bekijk alle artikels uit Riemst