www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

zondag 26 mei 2019

Riemst: Cedric Habex is jobstudent van het jaar (28 augustus 2017)

De 22-jarige Cedric Habex, jobstudent bij Wopa Saving Energy in Riemst, is verkozen tot Limburgse jobstudent van het jaar. Voor het 10de jaar op rij organiseerden HR-dienstengroep ADMB en UNIZO de verkiezing. Ze doen dit om de werkgrage jobstudent en zijn werkgever in de bloemetjes te zetten. Maar de wedstrijd dient vooral om het belang van de jobstudent voor werkgevers te benadrukken. Cijfers van Rijksdienst voor Sociale Zekerheid tonen immers aan dat het voorbije jaar voor het eerst meer dan een half miljoen studenten een centje bijverdienden als jobstudent.

Cedric Habex is aan de slag als jobstudent bij Wopa Saving Enery in Riemst. De jongeman is al sinds vorig jaar actief als jobstudent voor de onderneming van Walter Opsteegh. Wopa Saving Energy plaatst en levert zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting.

Zaakvoerder Walter Opsteegh looft Cedric voor zijn inzet en motivatie. "Cedric denkt mee met het bedrijf. Hij staat bij ons in voor de marketing. Niet altijd eenvoudig in een sterk groeiende onderneming. Toch weet hij precies uit te voeren wat wij willen en voelt hij aan welke richting Wopa Saving Energy uit wil", zegt Walter Opsteegh. Cedric is student bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven.


Bekijk alle artikels uit Riemst