zondag 21 januari 2018

Riemst: Joyce van wijndomein Genoelselderen in Komen Eten op VIER (19 maart 2017)

Vanaf maandag 20 maart duikt Komen Eten (VIER) een week lang onder in Vlaanderens lekkerste streekproducten. In Oostduinkerke pronkt garnaalvisser Stefaan met de beste garnalen ter wereld en met zijn trekpaarden. Marktkramer Carl haalt zijn Gentse neuzekes boven en de rol van witloofambassadeur wordt vervuld door Karin uit Merchtem. Wijnbouwwetenschapper Joyce sluit de week stijlvol af in een kasteel op haar wijndomein in Genoelselderen.

Telkens van maandag tot en met donderdag om 19.50 uur op VIER.

Stefaan uit Oostduinkerke
Maandag 20 maart

Carl uit Gent
Dinsdag 21 maart

Karin uit Merchtem
Woensdag 22 maart


Joyce uit Genoelselderen (Riemst - Limburg)
Donderdag 23 maart

Joyce woont in een kasteel op een prachtig wijndomein in Genoelselderen waar ze de oenologie bestudeert. Als wijnbouwwetenschapper proeft en test ze dagelijks wijn. De bijgebouwen en kelder van het domein worden gebruikt voor de productie van de wijn en om wijnliefhebbers te ontvangen. Wanneer haar gasten aankomen, staat er een koets klaar waarin ze vergezeld van een aperitief een rondleiding krijgen op het domein. In elk gerecht verwerkt Joyce een van haar eigen wijnen en haar gasten dineren aan een tafel in haar wijnkelder.




INFO
http://www.wijnkasteel.com/Frameset/nl_frameset1024.html

Bekijk alle artikels uit Riemst