info@limburgnieuws.be

vrijdag 10 juli 2020

Pelt: Voordelig shopplezier met de Winkelhierbon (4 juni 2020)

Wie bij een Peltse handelaar koopt, kan dat vanaf 5 juni extra voordelig doen. Peltenaren kunnen vanaf dan de speciale Winkelhierbonnen kopen, die ze deze zomer kunnen besteden bij Peltse handels- en horecazaken. Bij de aankoop van een bon krijgen inwoners 10% extra shoptegoed. Op deze manier wil het gemeentebestuur de lokale economie een extra duw in de rug geven bij de heropstart van de activiteiten.

Vanaf vrijdag 5 juni kunnen Peltenaren Winkelhierbonnen kopen bij de vrijetijdsbalie (Jeugdlaan 2) tijdens de openingsuren en in het gemeentehuis van Neerpelt (ingang Kerkstraat) tijdens de zaterdagmarkt van 10 tot 12 uur.

Wie voor minstens 20 euro Winkelhierbonnen koopt, krijgt van het gemeentebestuur 10% extra shoptegoed, afgerond naar het volgende vijfvoud.

Bijvoorbeeld:
- wie koopt voor 20 euro, ontvangt bonnen ter waarde van 25 euro;
- wie koopt voor 70 euro, ontvangt bonnen ter waarde van 80 euro.

Het maximale extra shoptegoed per gezin bedraagt 50 euro.

De Winkelhierbonnen zijn tot en met 31 augustus te besteden bij meer dan 100 Peltse handelaars en horecazaken, en het aantal groeit nog elke dag. Deze zaken zijn te herkennen aan de sticker op hun venster. Het volledige overzicht staat op http://www.gemeentepelt.be/winkelhier


Bekijk alle artikels uit Pelt