zondag 24 juni 2018

Peer: Jorien Szkudlarski uit Peer wint ontmoeting met Ed Sheeran (20 maart 2017)

Op woensdag 5 april staat Ed Sheeran in het Sportpaleis. Het concert is helemaal uitverkocht, maar MNM lanceerde een wedstrijd om Ed op die dag van heel dichtbij te zien. De inzet: een unieke meet & greet en een intieme sessie met Ed waar hij de gelukkige winnaars recht in de ogen zal kijken. Om kans te maken op die meet & greet was de opdracht om op een creatieve manier met de hashtag #MetSheeran in de nationale pers te geraken.

Iedereen die de afgelopen week op die manier de nationale pers haalde, maakte kans op een plekje tijdens de intieme sessie. De deelnemers gingen ver: van het inzingen van een West-Vlaamse cover, over het ontwerpen van een eigen Ed Sheeran-kledinglijn, tot een Antwerpse versie van een Ed Sheeran-videoclip met in de hoofdrol Ted Sheeran, een rosse teddybeer met een gitaartje.

De jury besliste vanochtend wie de ultieme winnaars zijn en belden hen live op tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Sam Van Hool uit Attenhoven en Jorien Szkudlarski uit Peer mochten zich gelukkig prijzen. Beiden winnen een duoticket.

Jorien Szkudlarski uit Peer wil kost wat kost Ed Sheeran ontmoeten en daar had ze heel wat voor over. Ze reed helemaal van Peer naar Stabroek om haar kans te wagen in de Winkelkarquiz van Iedereen beroemd. En dat lukte haar: ze verscheen op maandag 13 maart op alle televisietoestellen #MetSheeran in de hand.


Bekijk alle artikels uit Peer