Nieuws uit Limburg

dinsdag 13 november 2018

Overpelt: Chocomelk, koeken en muziek op de dag van de jeugdbeweging (18 oktober 2017)

Overpelt zet op vrijdag 20 oktober ter gelegenheid van de Dag van de Jeugdbeweging alle vrijwilligers van de Overpeltse jeugdverenigingen in de bloemetjes. Alle kinderen en jongeren die aangesloten zijn bij een Overpeltse jeugdvereniging en zich vrijdag in uniform aanmelden op het pleintje naast CC Palethe, worden getrakteerd op chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek.

Schepen van jeugd Ann Van Dorpe: "We doen daarom met veel enthousiasme mee aan de Dag van de Jeugdbeweging die komende vrijdag 20 oktober wordt gevierd. Voor ons is het een ideale gelegenheid om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en enthousiasme."

We roepen die dag alle kinderen en jongeren op die aangesloten zijn bij een jeugdvereniging om in uniform naar school te gaan. Wie voor school - tussen 6.30 uur en 8.30 uur - in uniform naar het pleintje naast CC Palethe komt, trakteren we op een lekkere tas chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek door Tony de Ruyter. Ook alle ouders en alle kinderen en jongeren die niet bij een jeugdvereniging zijn, krijgen chocomelk.


Bekijk alle artikels uit Overpelt