donderdag 8 oktober 2015 | Limburgnieuws.be is een gratis nieuwskrant - - Stuur je persbericht/aankondiging (liefst met foto) naar info@limburgnieuws.be - - Limburgse aanbiedingen plaats je snel, duidelijk en betaalbaar in rubriek Topper! Info: reclame.limburgnieuws@gmail.com - - Twitter: @limburgnieuwsbe

Kies je stad/gemeente

Overpelt: Zwembad Dommelslag in de prijzen


25/05/'12 - Zwembad Dommelslag heeft de PPP Award 2012 gewonnen. PPP staat voor 'Public Private Partnership'. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een project dat uitblinkt op het vlak van publiek-private samenwerking (PPS). Dommelslag opende de deuren in 2003 en was in Vlaanderen het eerste PPS-project in de sport. Volgens de jury van gerenommeerde experten heeft Dommelslag een pioniersrol vervuld en heeft het PPS-systeem er ook duidelijk zijn meerwaarde aangetoond. Getuige daarvan nog de recente investering voor een beduidende uitbreiding.

Bekijk alle artikels uit Overpelt

Deel / Bewaar Deel / Bewaar / Email
Limburgnieuws.be © 2001 - 2015
Berichten en fotoís van Limburgnieuws.be mogen op geen enkele wijze verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Alle materialen op de site komen van vrijwillige medewerkers.