www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

donderdag 20 juni 2019

Opglabbeek: Limburgse buikdanseressen dansen voor het goede doel (20 december 2018)

Mariposa is het buikdans showteam van Johanna Rediers en deel van buikdansschool Bellydance by Johanna. Ze dansten op 18 december live voor Studio Brussel op De Warmste Week in Domein Puyenbroeck. Ze charmeerden presentator Otto-Jan Ham. Het team heeft 750 euro bij elkaar gedanst voor het goede doel.

Nadien liet de dansgroep ook live hun danskunsten zien, in buikdansoutfit, blote buiken en blote voeten, bij 5 graden op het podium in Puyenbroeck. Ze kozen het nummer Dum Tek Tek van Hadise omdat Hadise buikdansles heeft gevolgd bij Johanna ter voorbereiding van haar Eurovisiesongfestival-deelname in 2015.

In het kader van Music for Life organiseerde buikdanseres Johanna een workshopnamiddag en een optreden waarvan alle inkomsten naar Natuurhulpcentrum Opglabbeek gaan. Johanna werkte voor deze mooie namiddag een programma uit en doopte het Bellydance for Life.

"Hartverwarmend dat er zo een goede sfeer onder alle buikdanseressen hangt om zich samen in te zetten voor het goede doel", zegt Johanna. De Lummense sporthal werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervol verlichte buikdanslocatie.

De namiddag werd feestelijk afgesloten met hapjes en drankjes. Totale opbrengst: 750 euro voor het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek. Zij gaven in 2018 opvang aan 8000 dieren.

INFO
http://www.orientaalsedans.be/


Bekijk alle artikels uit Opglabbeek