zaterdag 21 oktober 2017

Opglabbeek: Bouwcoördinatiebedrijf Mardaga zorgt voor vlotte bouwprojecten (9 juni 2017)

Isolatiespecialist Mardaga Isolatiewerken transformeerde zijn business naar Mardaga Bouwcoördinatie om zo alles in het werk te stellen om bouw- of verbouwprojecten zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen en te ondersteunen waar nodig. "Iedereen die bouwt of verbouwt, krijgt op een bepaald moment te maken met een van deze drie grote frustraties: Aannemers die elkaar niet goed opvolgen en hierdoor de planning in de war brengen en vertraging veroorzaken, Aannemers die niet de nodige technische expertise bezitten om de juiste isolatiematerialen te kiezen of deze af te stemmen op de vloer, Aannemers die gewoonweg niet komen opdagen."

Dirk Mardaga is van mening dat (ver-)bouwers, aannemers en architecten baat kunnen hebben bij een goede assistentie voor de coördinatie. "Voor de (ver-)bouwers is het vaak een helpende hand die alles in goede banen leidt. Maar ook voor de aannemer en architect is dit positief. De coördinatie die hij of zij normaal zelf zou moeten regelen, wordt nu overgenomen waardoor telefoontjes en e-mails behandeld en omgezet worden naar definitieve prijszettingen, afspraken of planningen. Het resultaat: een drastische administratieve ontlasting van zowel de (ver-)bouwer als de aannemer. De werken kunnen op deze manier efficiënt op elkaar afgestemd worden. Bovendien kan er door de coördinator een kwaliteitscontrole uitgevoerd worden."

Om deze reden koos Dirk ervoor om zijn business te transformeren naar een bouwcoördinatiebedrijf. Zijn bedrijf onderging een evolutie van het plaatsten van isolatie tot de coördinatie van de totale vloeropbouw: van chape en isolatie tot en met de eindvloer.


INFO
https://www.mardagaisolatie.be


Bekijk alle artikels uit Opglabbeek