info@limburgnieuws.be -

vrijdag 14 augustus 2020

Nieuwerkerken: Gezocht: Lokaal lekkers voor Dag van de Smaakmakers (19 januari 2017)

Na het succes van de eerste editie in 2015 met meer dan 10.000 bezoekers, vindt op zondag 25 juni 2017 de tweede editie van Dag van de Smaakmakers plaats. Dan zetten producenten van lokaal lekkers in Vlaanderen hun deuren open voor het grote publiek.

Bezoekers ontdekken het verhaal achter het product, leren het productieproces kennen, en proeven van de smakelijkste spijzen en dranken.

"Alle producenten van lokale voedings- en drankproducten, zowel kleinschalig en artisanaal als modern en op grotere schaal, zijn welkom om zich aan te sluiten bij dit initiatief. De rode draad? Ze maken lokale kwaliteitsproducten. Ze werken met passie en bieden een smakelijke ervaring. Ze geven met plezier een unieke kijk op hun productieproces: van het veld tot op het bord, van de stokerij tot in het glas, …", zegt Didier Bastiaens van Puur Smaak vzw, de organisator van Dag van de Smaakmakers.

Wil jij als producent van lokaal lekkers je passie graag delen met Vlaanderen? En jong en oud laten meegenieten van je heerlijke producten?
Neem dan contact op met Puur Smaak vzw via 0472 51 15 28.

INFO
http://www.dagvandesmaakmakers.be

Dag van de Smaakmakers is een initiatief van Puur Smaak vzw, die mensen op een originele manier dichter bij de producten op hun bord, en dichter bij elkaar wil brengen.Bekijk alle artikels uit Nieuwerkerken