info@limburgnieuws.be -

vrijdag 14 augustus 2020

Media: Radio 2 viert twee maanden lang zot veel zomer in eigen land (15 juni 2020)

Het wordt de komende twee maanden plezant in eigen land, want samen met alle Vlamingen beleeft Radio 2 een zomer dicht bij huis. De Grootste familie kleurt zoals elk jaar de zomer met enkele vaste waarden, nieuwkomers en muzikale hoogtepunten. Zo houdt Kim Debrie in Zot Veel Vakantie de vinger aan de pols van alles wat beweegt in Vlaanderen, zowel aan de kust als in het binnenland. Ondertussen verkennen de Radio 2-ladybikers de fijnste fietsroutes en zoeken ze ook bewust de luwte op, want deze zomer krijgen we een unieke kans om af te wijken van platgetreden paden en om ons Vlaanderen Vakantieland op een andere manier te (her)ontdekken. Dat doet Radio 2 met reporters op pad, maar ook met inspiratie van luisteraars die alles van thuis uit meer dan ooit live mee kunnen volgen en beleven.

Rino Ver Eecke (nethoofd Radio 2): "De zomer ziet er bij Radio 2 dit jaar helemaal anders uit. Corona gooide ook bij ons roet in het eten bij het uitwerken van onze superbekende zomerprojecten. In een paar weken tijd zijn al onze radio- en onlinemakers aan de slag gegaan om nieuwe radiovoorstellen te maken. Het resultaat? Een schitterende en verrassende zomer bij Radio 2, met veel artiesten, live muziek, extra projecten én ontzettend veel online content. Nieuw is ook dat je het best de Radio 2-app meeneemt op vakantie."

Ook in Limburg toert Radio 2 de hele zomer lang doorheen de provincie: 42 gemeenten op 42 dagen. We hebben de laatste maanden vooral sociaal contact gemist, de vrienden, de babbeltjes, de knuffels. Reporters Katrien Vaes en Martijn Donné worden rasechte contact tracers en gaan op zoek naar mensen en hun verhalen. Waar hangt de Limburger uit deze zomer? Wat houdt hem bezig? En wat zijn zijn plannen?


Bekijk alle artikels uit Media