Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 25 januari 2020

Media: Koen Wauters en Jonas Van Geel presenteren op 22 november de Qmusic-ochtendshow (15 november 2019)

Zes weken geleden ging de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis officieel van start. Dat kwamen de XL-hosts van dienst Koen Wauters en Jonas Van Geel toen zelf aankondigen in de Qmusic-ochtendshow. Ze koppelden er een challenge aan vast: "Als we 5000 tickets verkopen op een week tijd, presenteren Koen en ik één dag de ochtendshow van Qmusic. Het gaat meteen duidelijk zijn aan de ticketverkoop hoe graag de Qmusic-luisteraars dat willen," lachte Jonas.

En of de luisteraars dat willen: de 5000 verkochte tickets stonden na een paar dagen al op de teller en dus komen Koen en Jonas hun belofte na. De twee presenteren op vrijdag 22 november van 6uur tot 9uur de Qmusic-ochtendshow in plaats van Sam, Inge en Wim. Wat ook zeker is, is dat de Rode Neuzen Dag song Heel Mijn Hart in die ochtendshow ook live te horen zal zijn.

Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis is ondertussen volledig uitverkocht. Met de grote apotheose op vrijdag 29 november wil Qmusic alle actievoerders bedanken samen met Koen, Jonas en tal van nationale en internationale artiesten.

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Iedereen kan de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius nog steeds steunen.


Bekijk alle artikels uit Media