info@limburgnieuws.be

woensdag 15 juli 2020

Maasmechelen: Albert Heijn in M2 Shopping opent de deuren (12 februari 2020)

Albert Heijn in M2 Shopping is officieel geopend. Met deze vestiging in Maasmechelen verstevigt Albert Heijn haar aanwezigheid in Limburg. "Nog voor de start hebben we een warm onthaal gekregen in Maasmechelen", vertellen ondernemers Eric Vermesen en Heidi Loos.

"Albert Heijn-fans uit de regio lieten luid en duidelijk horen: we kunnen niet wachten - laat die Hollandse prijzen, dat verrassende assortiment en die persoonlijke service maar komen. We zijn apetrots op deze winkel die uitpakt met extra veel vers. We gaan onze klanten niet alleen verwennen met een geweldig aanbod, maar ook met hele ruime openingsuren. Elke dag kan je van 8h tot 20u bij ons terecht. Alleen op zondag sluiten we om 18u 's avonds."

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn Belgiƫ. "Albert Heijn houdt van Limburg. Limburg houdt van ons. Met deze winkel versterken we onze aanwezigheid in de regio en dat wilden we erg graag. Maasmechelen is voor ons een bijzondere opening. Deze winkel is onze 50e in Belgiƫ. Het is een mijlpaal in ons succesverhaal dat verder gaat: we willen uiteindelijk naar 100 winkels. We zijn dus druk bezig om de komende periode weer mooie winkels te openen."

Ook Catia Spagnoletti, Manager van Shopping Center M2 is enthousiast. "De komst van Albert Heijn past bij onze ambities. De winkel wordt de nieuwe motor van M2 Shopping. Naast nieuwe winkels en nieuwe ervaringen is Albert Heijn een extra reden om naar ons te komen."

Bekijk alle artikels uit Maasmechelen