info@limburgnieuws.be -

maandag 10 augustus 2020

Maasmechelen: Vijf verdachten gearresteerd bij huiszoekingen (2 mei 2019)

De politiezones CARMA en LAMA voerden donderdagochtend drie huiszoekingen uit in Maasmechelen. Dit leidde onder meer tot het oprollen van een cannabisplantage en de arrestatie van vijf twintigers.

In het kader van een lopend onderzoek naar teelt van drugs, viel de politie donderdagochtend binnen op drie adressen in Maasmechelen. In een woning in de Talderstraat troffen de speurders een cannabisplantage aan met een 400-tal planten en illegale stroomaftakkingen. In de woning werd een man gearresteerd. De politie nam er ook een auto in beslag. Bij een huiszoeking in een woning in de Windelsteenstraat werden drie verdachten van gearresteerd. De politie vond er een grote som cash geld, een aantal drugsattributen en takelde er een voertuig. Bij een derde huiszoeking in de Beerensheuvelstraat werd één persoon gearresteerd. De verdachten worden donderdag en vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Voorlopig zijn er twee van hen aangehouden.

Na een sporenonderzoek worden de installaties ontmanteld en vernietigd. Politie CARMA, LAMA en het parket Limburg voeren verder onderzoek.


Bekijk alle artikels uit Maasmechelen