www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 maart 2019

Maasmechelen: Vernieuwd gemeentehuis opent deuren (15 december 2017)

De werken voor de herinrichting van de inkomhal, het onthaal en de dienst burgerzaken zijn klaar. Het gemeentehuis dateert van 1979 en sindsdien werden geen noemenswaardige werken uitgevoerd. De inrichting was dan ook erg gedateerd en niet meer aangepast aan de gewijzigde dienstverlening en actuele noden.

De ruime inkomhal is nu voorzien van zitplaatsen waar bezoekers comfortabel kunnen wachten. Via grote digitale infoschermen informeren ze bezoekers over de dienstverlening in de gemeente, nieuwe of gewijzigde dienstverlening, algemene informatieve boodschappen, evenementen,...

"Ook zullen we hier de troeven van onze gemeente in de kijker plaatsen: denk aan de mooie natuur met het Nationaal Park en de Mechelse Heide, het uitgebreide culturele aanbod, het rijke erfgoedverleden."

Dienst burgerzaken heeft een gezellige, centrale wachtzone waar iedereen rustig kan plaatsnemen en zijn/haar beurt kan afwachten.

In de inkomhal is ook ruimte voorzien om de troeven van de gemeente in de kijker te plaatsen.Bekijk alle artikels uit Maasmechelen