donderdag 20 september 2018

Maasmechelen: Verbouwingen in gemeentehuis Maasmechelen (26 juli 2017)

Vanaf maandag 7 augustus starten in het gemeentehuis de verbouwingswerken op de dienst burgerzaken, het onthaal en de inkomhal. Deze diensten zullen voor de duur van de werken, ongeveer 4 maanden, verhuizen naar het oude gemeentehuis. De ingang van het gemeentehuis wordt tijdelijk verplaatst naar de ingang van het vroegere gemeentehuis (links van de huidige ingang).

De inkomhal wordt vergroot en er komt een open, lange onthaalbalie waar de bezoekers aan het gemeentehuis zich dienen aan te melden. Na aanmelding zorgt een geautomatiseerde klantengeleiding ervoor dat iedereen zo snel en efficiƫnt mogelijk wordt doorverwezen.

"Dienst burgerzaken krijgt een open wachtruimte waar alle wachtenden kunnen plaatsnemen. Via oproepschermen wordt de volgende klant opgeroepen en naar het juiste loket geleid. Geen lange wachtrijen meer en een duidelijk overzicht waar de burger zich moet aanmelden. Voor bepaalde dienstverlening hoef je voortaan zelfs helemaal niet meer te wachten: heel wat attesten en uittreksels kan je zelf aanvragen via de beschikbare terminals."

Bekijk alle artikels uit Maasmechelen