info@limburgnieuws.be

maandag 6 april 2020

Maaseik: Camping Opoeteren (18 februari 2020)

Met drie campings staat Limburg Campings garant voor een onvergetelijke vakantie of daguitstap voor het hele gezin.

Recreatieoord Willhelm Tell (5 sterren camping) in Oudsbergen/Opglabbeek beschikt over een grote buitenspeeltuin met zandbak en Waterparadijs met golfslagbad, stroomversnelling, waterglijbaan, waterspeeltuin en binnenbad met whirlpool. Verhuur vakantieappartementen en chalets, gezellige terrasjes, Wintertuin, fietscafé met heerlijke gerechten, infobalie, feestzalen,... Veel fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.

Camping Zavelbos in Opoeteren/Maaseik is de ideale camping voor kampeerders en bezoekers die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Gelegen op wandelafstand van de Oudsberg. Een unieke omgeving voor wandelaars, mountainbikers, hondenliefhebbers, paardenliefhebbers, levensgenieters,... Gezellige taverne met heerlijke gerechten en drankjes. Groot terras, speeltuin en vijver. Te huur: Vakantiewoningen.

Camping De Binnenvaart in Houthalen-Helchteren is de ideale camping om te onthaasten en comfortabel te kamperen. Op de camping: Jaarplaatsen, seizoensplaatsen, toeristenplaatsen,... Gelegen aan een plas van 20 ha met zelfs een strand. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Ook de ideale stopplaats voor paard en ruiter.

INFO
https://www.limburgcampings.be/


Bekijk alle artikels uit Maaseik