info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 april 2020

Maaseik: Maaseik start SMS-parkeren (31 januari 2020)

Maaseik sluit aan bij een moderne vorm van parkeren. Voortaan volstaat een sms naar het nummer 4411 om te betalen voor een parkeerplaats. Gedaan dus met het zoeken naar kleingeld. Het nieuwe systeem per sms mikt vooral op occasionele bezoekers, toeristen en shoppers.

Betalen gaat nog vlugger via de mobiele app. Download de gratis 4411-app in de Play- of App-store en registreer jouw gsm-nummer. Kies daarna je gewenste betaalmethode: manuele overschrijving of domiciliƫring via bank- of kredietkaart.

Op 3 februari 2020 lanceert Maaseik het sms-parkeren. Het is een open systeem dat iedereen uitnodigt om het parkeergeld te betalen via de mobiele telefoon. Je betaalt de parking simpelweg via sms of via de 4411-app en je hoeft je voortaan geen zorgen meer te maken om kleingeld. De betaling gebeurt via een zelfgekozen betaalmethode die je kan selecteren via mijn.4411.be of via de 4411-app. 4411 is een mobiele dienst die betalen voor parkeren gemakkelijker maakt. Als eindgebruiker kan je kiezen tussen het starten en stoppen van jouw parkeersessie via sms of via de 4411-applicatie.

Betaal je liever via onze mobiele app? Download de gratis 4411-app in de Play- of App-store en registreer jouw gsm-nummer. Kies daarna je gewenste betaalmethode: manuele overschrijving of domiciliƫring via bank- of kredietkaart.Bekijk alle artikels uit Maaseik