Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

vrijdag 14 december 2018

Maaseik: Lidl opent nieuwe winkel in Maaseik (18 augustus 2017)

Warenhuisketen Lidl opende woensdag 16 augustus een gloednieuwe winkel aan de Maastrichtersteenweg 38 in Maaseik. De nieuwe winkel met een oppervlakte van 1428 vierkante meter biedt een assortiment van een 1.500 tal producten waarvan 90 procent eigen merken. In dit filiaal gaan 30 werknemers aan de slag.

"Wij besteden uitzonderlijk veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer 50 procent van onze groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal krijgt ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant."

Openingsuren: De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in Belgiƫ. Tegen 2020 zal Lidl in het totaal 2.000 nieuwe medewerkers aanwerven.

Bekijk alle artikels uit Maaseik