donderdag 20 september 2018

Maaseik: Shop-O-Shopdag met modeshow, demo's, dj en standhouders in De Warre Neeroeteren (4 maart 2017)

Amy Verkoeyen van Hoamy woondecoratie uit Neeroeteren organiseert op zondag 12 maart een superleuk evenement op het domein De Warre in Neeroeteren. "Onder de beats van een Dj met de beste gin kan je op 12 maart van 16 uur tot 22 uur genieten van een gezellige Shopdag", vertelt Amy enthousiast.

"Op het prachtige domein van De Warre in de Ketelstraat 77 te Neeroeteren zullen wij iedereen hartelijk verwelkomen met een glaasje, goodiebag en lekkere hapjes. Er zal een modeshow plaatsvinden, enkele demonstraties, wedstrijdje nagel kloppen voor de mannen en kindergrime voor de kinderen. We hebben talrijke standhouders die klaar staan om iedereen hun beste kant te laten zien en zo te zorgen voor een gezellige namiddag voor jong en oud."

"Een ruim aanbod voor iedereen met als standhouders een reisbureau, optieker, kapster, juwelen, schoonheidsspecialiste, fashion, cadeautjes, Upperdare, woondecoratie, kinderkleding, gezondheid,... Bezoekers kunnen ook zelfs prijzen winnen."

Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.hoamy.be en bij de deelnemende standhouders (kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis binnen)


INFO
Shop-O-Shopdag
Zondag 12 maart
16 uur tot 22 uur
7 euro
De Warre
Ketelstraat 77 te Neeroeteren

http://www.hoamy.be/product/inkomticket-shop-o-shopdag/


Bekijk alle artikels uit Maaseik