info@limburgnieuws.be -

maandag 10 augustus 2020

Lummen: Twee verdachten op heterdaad betrapt door alerte buurtbewoners (9 augustus 2019)

Gisterennamiddag verschaften twee verdachten zich toegang tot een woning in de Kraaibergstraat in Lummen. Alerte buurtbewoners merkten dit op en grepen in waardoor ze op de vlucht sloegen. De politie Limburg Regio Hoofdstad zette een zoekactie op waarbij drones, een speurhond en een helikopter steun leverden.

De politie Limburg Regio Hoofdstad kreeg gisteren rond 14.30 uur een melding van een woninginbraak waarbij de verdachten betrapt werden. De verdachten hadden zich toegang tot een woning verschaft in de Kraaibergstraat in Lummen. Alerte buurtbewoners merkten dit op en grepen in waardoor de verdachten op de vlucht sloegen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad zette een zoekactie op om de omgeving uit te kammen. Tijdens deze zoekactie kwamen twee drones van de politie Limburg Regio Hoofdstad, een speurhond en een helikopter van de Federale Politie in ondersteuning. De doorgedreven zoekactie resulteerde negatief. De politie Limburg Regio Hoofdstad zet het onderzoek naar de verdachten verder.


Bekijk alle artikels uit Lummen