Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 18 augustus 2019

Lummen: Tina Muyllaert en Anne Louis aan de slag bij de Vlaamse Handbalvereniging (17 oktober 2018)

Anne Louis is begin deze week aangesteld tot Algemeen Manager bij de Vlaamse Handbalvereniging. Begin september werd ook Tina Muyllaert aangesteld tot Algemeen Manager. De job van Algemeen Manager wordt bijgevolg een duobaan waarbij beide dames in overleg zullen samenwerken met als doel de dienstverlening naar de clubs te professionaliseren.

De job van Algemeen Manager van de Vlaamse Handbalvereniging wordt een duobaan die ingevuld wordt door Tina Muyllaert en Anne Louis. Tina en Anne zullen elk drie dagen per week bij de bondszetel in Lummen aanwezig zijn. Door deze gespreide werkwijze te hanteren is er zowel voor het personeel als voor de clubs dagelijks een algemeen manager aanwezig die de structuur van de VHV verder kan uitbouwen.

"We denken dat beide profielen heel complementair zijn en zijn er dan ook van overtuigd dat dit de werking van het secretariaat enkel ten goede kan komen", zegt Bart Danhieux, huidig voorzitter van de VHV. "Sinds kort draaien we ook weer op volle sterkte en ik mag hopen dat dit zal resulteren in vlotte service naar onze clubs toe. Ik wens Anne en Tina veel succes toe."

"De bedoeling van deze duobaan is dat Tina en ikzelf in eerste instantie een structuur gaan uitbouwen en met een open blik bekijken wat er beter kan", zegt Anne Louis. "Ik vind het belangrijk om te professionaliseren en dat professionalisme uit te dragen naar onze clubs. Tina en ik zijn erg complementair. We werken elk drie dagen waarvan één dag samen. Op deze manier kunnen we elkaars sterke punten ontdekken zodat die sterke punten maximaal benut worden naar het personeel en de clubs."Bekijk alle artikels uit Lummen