Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

dinsdag 18 december 2018

Lummen: Lummen for Life brengt 15.685 euro op voor het goede doel (6 december 2017)

Afgelopen vrijdag werd er in en rond het sportcomplex Vijfsprong de eerste Lummen for Life georganiseerd. Een nieuw volksfeest met tal van randactiviteiten waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. De eerste editie werd een groot succes, zo waren er liefst 700 deelnemers aan de Urban Run, 200 mountainbikers, 5 groepen voor het basketbaltornooi en bijna 200 wandelaars.

Ook de optredens in de tent lokten 500 bezoekers. Daarnaast speelden ruim 150 kinderen in de sporthal op verschillende springkastelen. Ook de basisschool De Wegwijzer verkocht de hele dag koffie, soep en aperitief voor het goede doel. Alle activiteiten samen brachten maar liefst 15.685 euro op. De opbrengst wordt verdeeld onder volgende goede doelen: Medora Belgium, Avali vzw, Sint-Vincentius afdeling Lummen, Welzijnsschakels het Open Poortje in Lummen en Hart voor Limburg.


Op de foto: Linda Doggen (Basket Lummen) – Guy Luyten (Alert Bikers) – Raf Claes (KWB Lummen) – Dirk Snyers (schepen bevoegd voor feestelijkheden) – Ivo Hulshagen (vriendenkring gemeentepersoneel) – Ria Veestraeten (Directie Basisschool De Wegwijzer Lummen)

Bekijk alle artikels uit Lummen