Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zondag 16 december 2018

Lummen: 20 vragen! Johanna Rediers: 'Positief ingesteld, creatief en behulpzaam' (6 februari 2017)

Buikdanseres, lerares en choreografe. Passie voor reizen, natuur, architectuur, dieren en kung-fu. Op de Facebookpagina van Johanna Rediers ontdek je veel meer van haar boeiende bezigheden. Haar belangrijkste karaktertrek? "Positief ingesteld, creatief en behulpzaam" Limburgers zijn mooie mensen. Deel 3 van 20 vragen!

Johanna Rediers
34 jaar
Lummen
Dansschool, buikdanseres, communicatie


Wat wilde je worden toen je klein was?

"Ninja"Welke grote ambitie koester je nog?

"Enerzijds rondreizen en dit vastleggen in woord en beeld. Anderzijds zo goed mogelijk worden in mijn nieuwe passie : kung-fu. Wie weet kan ik ze wel combineren en een bezoekje brengen aan een Shaolin-klooster in China en daar uitgebreid over verslaan."Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

"Wees gelukkig met wat je hebt, en niet ongelukkig om wat je niet hebt."Belangrijkste karaktertrek?

"Positief ingesteld, creatief en behulpzaam"Wat doe je het liefst?

"Dansen, kung-fu, schrijven en het beste uit anderen naar boven halen. Genieten van pure natuur."Lievelingsdrank?

"Een lekkere gin-tonic kan me altijd bekoren.""Favoriete kledingstuk?"

"Beenwarmers. Als kind van de jaren ’80 groeide ik er mee op. Aangezien ik heel veel sport en dans kan ik ze ook nu nog als 34-jarige blijven dragen. Nog een kledingstuk? Dan kies ik uiteraard voor een buikdanskostuum."Lekkerste keuken?

"Vegetarisch met voorkeur Indisch en Italiaans"Beenwarmers uit de jaren '80! Leuk. Volgens onze informatie zijn gehaakte broeken voor mannen en gehaakte rokjes voor vrouwen de nieuwste trend. We zijn benieuwd.
Deel 4: "Duiken met manta’s en tijgerhaaien"


Lees hier deel 2: http://www.limburgnieuws.be/limburg/1486244371-20-vragen-johanna-rediers-in-de-natuur-komt-mijn-inspiratie-tot-leven--a.html

Lees hier deel 1: http://www.limburgnieuws.be/limburg/1486140387-20-vragen-johanna-rediers-fan-van-buikdansen-en-ongerepte-natuur-3-februari-2017--a.html
Bekijk alle artikels uit Lummen