Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 18 augustus 2019

Lommel: Cools NV uit Lommel gaat uitbreiden (7 maart 2019)

Op de industriezone Balendijk in Lommel starten dit voorjaar de werken bij Cools NV. Voor één keer zullen de werken bij Cools zelf plaatsvinden, terwijl deze specialist in diamantboringen, vloerzagen en voegvullingswerken het doorgaans gewend is om werkzaamheden op locatie uit te voeren voor zowel industrie- als wegenbouw. "De huidige gebouwen waren toe aan vernieuwing", zegt zaakvoerder Tom Belmans. "We hebben dan ook ineens beslist om een nieuw kantoorgebouw bij te bouwen, dit naast de renovatiewerken van de bestaande gebouwen."

Het ontwerp van het gebouw is van architecten Nova-Zembla uit Hechtel-Eksel, de uitvoering in handen van Mathieu Gijbels.

"De gebouwen waar we vandaag in werken zijn gedateerd. Daarom kiezen we ervoor om te investeren in een hedendaagse kantooromgeving. Het geeft uitstraling aan ons bedrijf en het is aangenaam werken voor onze meer dan 20 medewerkers."

In 2015 werd de loods vernieuwd en uitgebreid, deze keer is het kantoorgedeelte aan de beurt. Net zoals enkele jaren geleden, koos Tom Belmans opnieuw voor architecten Nova-Zembla uit Eksel voor het ontwerp en voor De Voordenkers van Mathieu Gijbels voor de realisatie.

Belmans: "We waren vorige keer erg tevreden van het verloop en het resultaat. De keuze om opnieuw met deze partijen samen te werken was voor ons snel gemaakt."


Bekijk alle artikels uit Lommel