Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

woensdag 19 december 2018

Lommel: Lommels talent gezocht voor Beeldig Lommel en Circus ecten (14 februari 2018)

Cultuurcentrum De Adelberg en de Raad voor Cultuur en Kunst geven Lommelse creatievelingen de kans geven om hun talenten verder te ontplooien en te tonen aan een groot publiek. Samen lanceren zij twee oproepen naar individuelen, verenigingen of gelegenheidsgroepen om deel uit te maken van twee unieke Lommelse projecten met brede regionale uitstraling.

Beeldig Lommel is al 11 jaar lang een vaste waarde. Het internationale levende beeldenfestival weet jaarlijks zo'n 70 000 bezoekers aan te trekken. Voorafgaand aan het festival wordt een workshop met terugkommoment georganiseerd voor alle geïnteresseerde volwassenen in Lommel. Hiermee worden zij uitgedaagd en uitgenodigd om een eigen levend beeld te creëren. Wie de uitdaging aandurft, krijgt de kans om op te treden tijdens Beeldig Lommel.

In december 2018 strijkt het prestigieuze Circus Ronaldo neer in het Burgemeesterspark in Lommel. Voorafgaand aan de voorstellingen, leent het sfeervolle circusdorp van Circus Ronaldo zich uitstekend voor allerlei acts; kleine optredens, mooie taferelen om langs te kuieren, een koor dat stemmige liedjes zingt, een orkestje dat speelt,... Cultuurcentrum De Adelberg wil graag lokale mensen en verenigingen de kans geven om deel te nemen aan dit mooie project door het invullen van deze omkaderingsactiviteiten.

Interesse om deel te nemen? De beide oproepen zijn volledig terug te vinden op de website van CC De Adelberg.
Voor de oproep rond Circus Ronaldo is er een info-avond op woensdag 14 maart om 20 uur in CC De Adelberg.

Bekijk alle artikels uit Lommel