dinsdag 6 oktober 2015 | Limburgnieuws is een gratis online nieuwskrant - - Stuur je bericht (met foto) naar info@limburgnieuws.be - - Limburgse aanbiedingen in rubriek Topper! Voor betaalbare reclamecampagnes: reclame.limburgnieuws@gmail.com - - Twitter: @limburgnieuwsbe

Kies je stad/gemeente

Nieuws uit Opglabbeek

Handelaars/bedrijven uit Opglabbeek

Carlo Bomans uit Opglabbeek is ploegleider van het jaar

22/11 - Hij moest er jaren op wachten, maar eindelijk heeft bondscoach Carlo Bomans (49) uit Opglabbeek de trofee van ploegleider van het jaar beet. De Belgische bondscoach kon zijn fierheid dan ook niet verbergen. "Ik heb dit te danken aan de renners die deelnamen aan het WK in Valkenburg en het feit dat Gilbert daar wereldkampioen werd", zegt Carlo Boman...

Den Ichter Opglabbeek opent deuren

22/11 - In de schaduw van de centrumkerk in het hart van Opglabbeek opent dit weekend de gloednieuwe gemeenschapszaal 'den Ichter'. De pastorij, de parking en kiosk moesten wijken voor de L-vormige zaal met nieuw evenementenplein. Dit weekend zijn er de hele dag activiteiten. "De nieuwbouw met les-, vergader- en vormingslokalen en grote keuken zal het dorp...

Ongeval met fietser op kruispunt Droogstraat-Engelenweg

21/11 - Woensdag 21 november omstreeks 10.40 uur werd ter hoogte van het kruispunt Droogstraat – Engelenweg te Opglabbeek een fietser aangereden door een personenwagen. De 78-jarige fietster, Louisa S. uit Opglabbeek, raakte hierbij lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Slagmolen Opglabbeek heeft mooiste terras

15/11 - De editie 2013 van de GaultMillau Gids werd maandag aan de pers voorgesteld. Het terras van het restaurant Slagmolen (Opglabbeek) krijgt de titel van ‘Mooiste terras van het jaar’.

Inbraak in woning Stegereindweg

13/11 - In de loop van de voormiddag werd ingebroken in een woning langs de Stegereindweg te Opglabbeek. De dieven forceerden een raam aan de achterzijde van de woning en gingen aan de haal met enkele juwelen.

Ongeval op de Weg naar Meeuwen

09/11 - Op donderdag 8 november omstreeks 20.10uur verloor de 23-jarige bestuurster Linda V. uit Kinrooi de controle over haar voertuig op de Weg naar Meeuwen. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand op de grasberm. De bestuursters werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis te Genk.

Ruth Brands (Gildenhuis Opglabbeek) heeft het wereldrecord café houden te pakken

03/11 - Ruth Brands van café Gildenhuis in Opglabbeek heeft het wereldrecord bartending (café houden) te pakken. De 27-jarige cafébazin staat bijna 110 uren achter de toog. Ze wil het nog volhouden tot zondagvoormiddag. Ruth tapt al sinds dinsdagavond pintjes. De sfeer in het Gildenhuis is uitgelaten. De opbrengst gaat naar de vzw To Walk Again.

Wereldrecord tappen in 't Gildenhuis Opglabbeek

30/10 - Dinsdagavond 30 oktober om 20 uur start in café 't Gildenhuis in Opglabbeek de wereldrecordpoging tappen. De 27-jarige Ruth Brands wil tot zondag achter haar toog blijven. Elk uur mag ze vijf minuten pauze nemen. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel 'To walk again'. Iedereen is welkom.

Nieuwe leeuw in Natuurhulpcentrum + foto

25/10 - Het Natuurhulpcentrum heeft weer een lieuw opgevangen. Woensdagavond vertrokken medewerkers van het Natuurhulpcentrum naar Frankrijk. Daar had een koppel een aantal grote katachtigen en andere wilde dieren om mee op te treden. Maar de dieren moesten weg. Leeuw Simba verbleef in een kleine trailer. In Frankrijk was er nergens anders plaats. "En daar...

53-jarige fietser aangereden op Kapelstraat

23/10 - Dinsdagvoormiddag 23 oktober omstreeks 11.15 uur werd op de Kapelstraat te Opglabbeek een fietser aangereden door een personenwagen. De 53-jarige Anita R. uit Opglabbeek raakte hierbij gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
terug naar boven


Limburgnieuws.be © 2001 - 2015
Berichten en foto’s van Limburgnieuws.be mogen op geen enkele wijze verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Alle materialen op de site komen van vrijwillige medewerkers.