zaterdag 25 juni 2016 | Nieuws uit Limburg (B) - - Persberichten: info@limburgnieuws.be - - @limburgnieuwsbe (twitter) - -

Kies je stad/gemeente

Nieuws uit Opglabbeek

Handelaars/bedrijven uit Opglabbeek

Carlo Bomans uit Opglabbeek is ploegleider van het jaar

22/11 - Hij moest er jaren op wachten, maar eindelijk heeft bondscoach Carlo Bomans (49) uit Opglabbeek de trofee van ploegleider van het jaar beet. De Belgische bondscoach kon zijn fierheid dan ook niet verbergen. "Ik heb dit te danken aan de renners die deelnamen aan het WK in Valkenburg en het feit dat Gilbert daar wereldkampioen werd", zegt Carlo Boman...

Den Ichter Opglabbeek opent deuren

22/11 - In de schaduw van de centrumkerk in het hart van Opglabbeek opent dit weekend de gloednieuwe gemeenschapszaal 'den Ichter'. De pastorij, de parking en kiosk moesten wijken voor de L-vormige zaal met nieuw evenementenplein. Dit weekend zijn er de hele dag activiteiten. "De nieuwbouw met les-, vergader- en vormingslokalen en grote keuken zal het dorp...

Ongeval met fietser op kruispunt Droogstraat-Engelenweg

21/11 - Woensdag 21 november omstreeks 10.40 uur werd ter hoogte van het kruispunt Droogstraat – Engelenweg te Opglabbeek een fietser aangereden door een personenwagen. De 78-jarige fietster, Louisa S. uit Opglabbeek, raakte hierbij lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Ongeval op de Weg naar Meeuwen

09/11 - Op donderdag 8 november omstreeks 20.10uur verloor de 23-jarige bestuurster Linda V. uit Kinrooi de controle over haar voertuig op de Weg naar Meeuwen. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand op de grasberm. De bestuursters werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis te Genk.

53-jarige fietser aangereden op Kapelstraat

23/10 - Dinsdagvoormiddag 23 oktober omstreeks 11.15 uur werd op de Kapelstraat te Opglabbeek een fietser aangereden door een personenwagen. De 53-jarige Anita R. uit Opglabbeek raakte hierbij gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Dieven stelen laptops

14/09 - Dieven hebben donderdag 13 september ingebroken in een woning in de Weg naar Zwartberg. De daders forceerden aan de zijkant van de woning een deur. Er werden twee laptops en drie spelconsoles gestolen.

Opzettelijke brandstichting te Opglabbeek

09/09 - In het bos achter het industrieterrein van Opglabbeek werd zaterdagmiddag rond 17 uur brand gesticht. Een zweefvlieger merkte een rookpluim op en verwittigde de hulpdiensten. De brandweer van Genk kwam ter plaatse om de brand te blussen. Er werd ongeveer 1 hectare heide verwoest.

Zelfuitleenbalies in de Opglabbeekse bibliotheek

03/09 - Vanaf maandag 3 september kunnen de leners van de openbare bibliotheek in Opglabbeek, zonder tussenkomst van het bibpersoneel, zelf hun materialen uitlenen en inleveren en eventuele uitstaande bedragen persoonlijk aan de betaalautomaat vereffenen.

Nivo 21 en N-VA-Opglabbeek vormen kartel

01/09 - N-VA en Nivo 21 bundelen de krachten en trekken samen naar de kiezer. Isabelle Martens (Nivo 21) is kandidaat-burgemeester.

Inbraak in woning Weg naar Zwartberg

31/08 - Donderdagavond 30 augustus werd ingebroken in een woning aan de Weg naar Zwartberg te Opglabbeek. De dieven zijn via een dakterras aan de achterzijde van de woning binnen geraakt. Alle kasten werden doorzocht. Een kluis werd gestolen uit de kinderkamer. De eigenaars missen ook geld en juwelen.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
terug naar boven


Limburgnieuws.be © 2001 - 2016
Berichten en foto's van Limburgnieuws.be mogen op geen enkele wijze verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Alle materialen op de site komen van vrijwillige medewerkers.