vrijdag 25 april 2014 | Limburg Nieuws - Nieuws uit Limburg -- Welkom in Limburg!

Kies je stad/gemeente

Nieuws uit Opglabbeek

Handelaars/bedrijven uit Opglabbeek

Konijnen zoeken nieuwe thuis

15/01 - Het Natuurhulpcentrum zoekt dierenvrienden die tamme konijnen willen opvangen. GeÔnteresseerde dierenvrienden kunnen bellen: 089/854906.

Daders opgesloten tijdens woninginbraak

12/01 - Woensdag 11 januari werd ingebroken in een woning gelegen in de Zonnebloemstraat te Opglabbeek. Onbekenden klommen over de omheining en braken een raam aan de zijkant van de woning open. Er werd wanorde gesticht. De daders werden betrapt door de eigenaars die erin slaagden hen op te sluiten in de badkamer. Terwijl de bewoners de politie verwittigde...

Ruth Brands en Vincent Thijs als helden ontvangen in Opglabbeek

11/01 - Ruth Brands (26) uit Opglabbeek en Vincent Thijs (36) uit Dilsen-Stokkem zijn dinsdagavond als helden ontvangen in Opglabbeek. Het duo nam deel aan de Africa Eco Race. De woestijnrally door Marokko en MauritaniŽ kwam aan in de Senegalese hoofdstad Dakar. Vincent en Ruth hebben de race van ruim 6.000 kilometer volledig uitgereden met hun Mitsubishi ...

Garageverkoop op 24 en 25 maart

09/01 - Op zaterdag 24 en zondag 25 maart wordt Opglabbeek van 9 tot 17 uur weer een heuse tweedehandsmarkt. Iedereen kan dan in zijn garage of aan de voordeur oude spullen verkopen. Deelnemen is gratis. Tijdig inschrijven in het gemeentehuis.

Geplande snelheidscontroles in As, Genk en Opglabbeek

09/01 - Snelheidscontroles op maandag 9 januari: Stalenstraat Genk, Groenstraat en Heidestraat Opglabbeek en op de Hoogstraat te As. Dinsdag 10 januari: Stalenstraat Genk, Weg naar Opoeteren Opglabbeek en op de Hoogstraat en Stationsstraat te As.

Alligator van Opglabbeek naar Henegouwen

08/01 - De 1,5 meter lange alligator van het Natuurhulpcentrum is overgebracht naar Carapace, een revalidatiecentrum voor verwaarloosde dieren in Henegouwen. De politie trof de alligator samen met 11 krokodillen aan tijdens een huiszoeking in een villa in het West-Vlaamse Lapscheure. ...

Kerstbomen opgehaald op 9 januari

04/01 - Op 9 januari worden de kerstbomen aan huis opgehaald. De kerstboomverbranding vindt plaats op 15 januari om 17 uur aan zaal De Kemp.

Diefstal in woning Weg naar Zwartberg

02/01 - In een woning langs de Weg naar Zwartberg werd tijdens de nieuwjaarsnacht ingebroken. De verdieping werd volledig doorzocht. De dader(s) gingen aan de haal met geld, elektrische toestellen en juwelen.

Krokodillen en een alligator in Opglabbeek

25/12 - Elf krokodillen en een alligator zijn de nieuwste bewoners van het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek. De politie trof de dieren aan tijdens een huiszoeking in een villa in het West-Vlaamse Lapscheure. "Het zweet brak me uit toen ik de dieren zag", zegt Sil Janssen in de Limburgse editie van de krant Het Laatste Nieuws. Momenteel zitten de krokodillen...

Fietsveiligste school

18/12 - De politie GAOZ (Genk, As, Opglabbeek en Zutendaal) heeft basisschool 'Floor en Tijn' uit Nieuwe-Kempen (Opglabbeek) uitgeroepen tot meest fietsveilige basisschool van de politiezone.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
terug naar boven


Limburgnieuws.be © 2001 - 2014
Berichten en fotoís van Limburgnieuws.be mogen op geen enkele wijze verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Alle materialen op de site komen van vrijwillige medewerkers.