www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

maandag 18 februari 2019

Meeuwen-Gruitrode - Pagina 2

Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek zullen niet uit beeld verdwijnen (1 januari 2019)

"Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek verdwijnen dan wel als zelfstandige gemeenten vanaf 1 januari 2019, maar zullen niet uit beeld verdwijnen. Meeuwen, Gruitrode, Wijshagen, Ellikom, Neerglabbeek en Opglabbeek blijven bestaan als deelgemeenten in de nie...

Installatievergadering gemeenteraad Oudsbergen op 2 januari (29 december 2018)

De installatievergadering van de gemeenteraad van Oudsbergen vindt plaats op woensdag 2 januari om 20 uur in den Ichter te Opglabbeek. Deze installatievergadering is openbaar. Aansluitend vindt ook de eerste vergadering van de nieuwe OCMW-raad plaats...

Botsing op Plockroy (26 november 2018)

Op Plockroy zijn maandagochtend rond 6.45 uur een wagen en een tractor met aanhangwagen gebotst. Jorn P. (23) uit Meeuwen-Gruitrode raakte lichtgewond.

Ongeval op Weg naar As (25 november 2018)

Op Weg naar As kwam zaterdag omstreeks 22.15 uur een wagen tegen een boom terecht. Mustafa E.G. (51) en Abderrahim E.G. (24) uit Genk werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand was niet levensbedreigend.

Fietser gewond (6 november 2018)

Op het kruispunt van de Ter Rivierenwal en de Kruittorenwal in Bree botsten dinsdag rond 12.30 uur een auto en een fietser. Hubert N. (66) uit Meeuwen-Gruitrode raakte lichtgewond.

Ongeval op Plockroy (4 november 2018)

Op Plockroy gebeurde zaterdag omstreeks 11.30 uur een kop-staartaanrijding. Ruben C. (31) uit Peer en Nathalie C. (29) uit Peer raakten lichtgewond.

Mecona Opglabbeek: Zeer tevreden! (23 oktober 2018)

De woning van de familie Bammens uit Opglabbeek kreeg zopas nieuwe ramen, deuren en een degelijke poort. "Ik ben heel tevreden over de keuze om met Mecona in zee te gaan", vertelt eigenaar Mathieu. "De begeleiding, plaatsing en afwerking is heel corr...

Toppaard verlaat de familie Philippaerts (22 oktober 2018)

H&M Harley vd Bisschop, één van de toppaarden van Nicola Philippaerts, verlaat de familie Philippaerts en trekt naar Ierland waar hij een nieuwe thuis heeft gevonden bij Bertram Allen. Begin deze maand bleven H&M Harley vd Bisschop en Nicola Philippa...

Ongeval op Weg naar Zwartberg (16 oktober 2018)

Op de Weg naar Zwartberg kwam het maandagochtend rond 6.50 uur tot een aanrijding tussen een motorfietser en een vrachtwagen. Stefan P. (35) uit Bilzen raakte lichtgewond.

Meisje gewond (13 oktober 2018)

Op de Meeuwerkiezel kwam het vrijdagochtend tot een aanrijding tussen een fietser en een wagen. Nele L. (17) uit Meeuwen-Gruitrode raakte lichtgewond.