info@limburgnieuws.be

dinsdag 7 april 2020

In Limburg: Albert Heijn stelt boodschappenuurtje in voor ouderen en geeft voorrang aan mensen in de zorg (20 maart 2020)

Vanaf maandag 23 maart geeft Albert Heijn speciaal toegang aan ouderen (65-plussers). Van maandag tot en met vrijdag kunnen zij tussen 8 uur en 9 uur terecht in alle winkels van Albert Heijn. In navolging van gezondheidsexperts, raadt Albert Heijn 65-plussers aan om hun boodschappen door anderen te laten doen. Als dat niet lukt, biedt het boodschappenuurtje een oplossing. Albert Heijn vraagt andere klanten nadrukkelijk om op andere tijden boodschappen te doen.

Ook voor mensen die werken in de gezondheidszorg zijn bijzondere maatregelen van kracht. Die gaan onmiddellijk in. Op vertoon van hun badge -aan de veiligheidsmedewerker aan de ingang- mogen zijn onmiddellijk binnen. Aanschuiven hoeft dus niet. Op die manier hopen we het leven van de gezondheidsmedewerkers iets gemakkelijker te maken.

Al eerder nam Albert Heijn verschillende maatregelen om te zorgen dat Belgiƫ veilig boodschappen kan doen, in het belang van klanten en medewerkers.

Albert Heijn heeft op haar website een speciale informatiepagina ah.be/samengemaakt om klanten zo goed mogelijk te informeren in deze periode. Zo geeft de supermarktketen informatie over de laatste ontwikkelingen, advies over veilig boodschappen doen en antwoord op de meest gestelde vragen.


Bekijk alle artikels uit In Limburg