info@limburgnieuws.be

woensdag 19 februari 2020

In Limburg: Winterbar in Sint-Truiden en Maaseik (3 november 2019)

EISBEAR Winterbar komt, naast Leuven en Waregem, ook naar Maaseik en Sint-Truiden. Precies zoals in Oostenrijk; van jachttrofeeën tot houten skilatten en traditionele koebellen aan de muur. Aan elk detail werd gedacht, maar bovenal aan het overbrengen van die rasechte, pure sfeer en ambiance ‘aus den Bergen’. Hou je vast voor een lawine aan de grootste meezingers en beste après-skihits, liters bier und flying Hirsch.

Bij EISBEAR Winterbar draait alles om die gekende Gemütlichkeit, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. "De halve liters bier, schnapps en zwierige bediening door Heidi in Dirndl of Hans in Lederhosen nemen je direct mee op sleeptouw", zegt Kris Vanhoyland, de man achter EISBEAR.

Toch gaat EISBEAR nog een stapje verder. "Wij gaan voor een totaalbeleving, met nét dat tikkeltje meer. Met elke week de beste Vlaamse en Nederlandse artiesten op ons podium (gratis inkom). Dat is EISBEAR!"

De unieke setting leent zich daarenboven niet alleen voor de zotste après-skifeestjes van Vlaanderen, maar evenzeer voor een hip personeelsfeest, verjaardagsfeestje of een bijzonder netwerkevent.

MAASEIK: De komst van EISBEAR Winterbar is een win-win situatie voor de stad en de hele regio. "Wij stellen als bestuur deze prachtige almhut op bepaalde dagen gratis ter beschikking aan onze plaatselijke verenigingen en ondernemingen. Zo kunnen zij ook winterse activiteiten organiseren en meegenieten van EISBEAR Winterbar. Met deze gezellige winterbar op Kloosterbempden en de schaatsbaan op ons mooie marktplein, willen we Maaseik doen bruisen tijdens het eindejaar", zegt schepen van Lokale Economie van de stad Maaseik, Marc Vereecken.

EISBEAR MAASEIK vindt plaats van vrijdag 29 november 2019 t.e.m. zaterdag 14 maart 2020, gelegen op Kloosterbempden en is wekelijks geopend van donderdag t.e.m. zaterdag en diverse feestdagen (telkens van 20 uur tot 3 uur in het weekend).

https://www.eisbear.be/maaseik/


SINT-TRUIDEN: Met de samenwerking rond de Eisbear zorgt Sint-Truiden voor extra winterbeleving in het stadscentrum. "Deze Almhut op het Minderbroedersplein – aan de rand van de Grote Markt- vormt een mooie aanvulling op alle andere activiteiten die er dit jaareinde in onze stad gepland staan. De Eisbear maakt het plaatje compleet. Het concept werd positief onthaald door de horeca op de Grote Markt. Sint-Truiden wordt zo the place to be voor een memorabele winterbeleving voor jong en oud", zegt schepen van middenstand en evenementen van Sint-Truiden, Jos Pierard.

EISBEAR SINT-TRUIDEN vindt plaats van vrijdag 22 november 2019 t.e.m. zaterdag 29 februari 2020 en is gelegen aan het Minderbroedersplein en is wekelijks geopend van donderdag t.e.m. zaterdag en diverse feestdagen (telkens van 20 uur tot 2 uur in het weekend).

https://www.eisbear.be/sint-truiden/


Bekijk alle artikels uit In Limburg