info@limburgnieuws.be

zaterdag 6 juni 2020

In Limburg: Motorhome en caravan als alternatief voor het vliegtuig (1 oktober 2019)

Een vakantie met de motorhome of caravan is een ecologische manier om te reizen als alternatief voor het vliegtuig. Verder is het een perfecte manier om eens helemaal weg te zijn van de dagelijkse stress. Dat blijkt uit een enquête in het kader van Mobicar, dé beurs voor caravan- en motorhomeliefhebbers, van 3 tot 7 oktober in Brussels Expo.

Een meerderheid van de Belgen (60%) wil graag alternatieven voor het vliegtuig uitproberen om op vakantie te gaan. 4 op de 10 vakantiegangers geven aan dat ze het belangrijk vinden om op reis hun ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. 1 op 3 vakantiegangers vindt een weekje vakantie met de motorhome of caravan de meest ecologische optie boven een vliegtuigvakantie of een autovakantie met accommodatie ter plekke. Voor een kort tripje van minder dan een week geeft zelfs 43% van de Belgische reizigers aan dat ze liever de motorhome of caravan zouden gebruiken dan het vliegtuig.

INFO
Mobicar is de beurs voor caravans en motorhomes die plaatsvindt van donderdag 3 tot en met maandag 7 oktober in Brussels Expo. De beurs stelt meer dan 700 modellen caravans en motorhomes en accessoires tentoon en inspireert (toekomstige) eigenaars. Meer informatie en tickets op http://www.mobicar.be.


Copyright: Mobicar

Bekijk alle artikels uit In Limburg