info@limburgnieuws.be

zaterdag 6 juni 2020

In Limburg: Tectum Group en Tectum Achel schenken 15.000 euro aan het goede doel (16 september 2019)

De medewerkers van Tectum Group zetten zich jaarlijks in voor het goede doel. Dit jaar selecteerde het team van Tectum Group 5 goede doelen waar hun medewerkers nauw betrokken bij zijn. Het Tectum Group team, vele leveranciers en de leden en sympathisanten van Tectum Achel organiseerden de afgelopen maanden verschillende acties om geld in het laatje te krijgen.

De opbrengst voor de goede doelen kwam tot stand dankzij de samenwerking met volleybalploeg Tectum Achel. "De inzet van de medewerkers van Tectum Group voor het goede doel sprak ons erg aan", vertellen Eric Davids en Steven Brebels, community manager en commercieel verantwoordelijke van Tectum Achel.

"Dankzij de Glamour Night, georganiseerd door TECTUM ACHEL, verzamelden we ook een mooie bijdrage. Aangezien wij een sportclub zijn en het onze intentie is om op korte termijn te starten met G-sport leek het vanzelfsprekend dat we onze centjes schenken aan Embarquement Immédiat, zij organiseren sportieve activiteiten voor personen met een mentale en fysieke beperking.”

Een van de goede doelen is Scaledogs vzw, een organisatie voor geleidehonden. Séverine, medewerkster van Tectum Group, koos deze organisatie: "Mijn leven veranderde op de dag dat ik mijn blindengeleidehond kreeg. Ik kon als slechtziende goed mijn plan trekken, maar mijn hond neemt voor mij extra obstakels weg. Een opleiding voor een hond is erg duur en de organisatie is aangewezen op sponsoring. Ik ben erg blij dat Tectum Group Scaledogs een hart onder de riem steekt."

Ook de 4 andere organisaties (Boven de wolken vzw, Translational Cancer Research, Het vergeten kind en Embarquement immédiat) kozen de medewerkers van Tectum Group omwille van hun band met deze goede doelen. De 5 goede doelen ontvingen dit weekend elk een cheque van 3.000 euro op het afsluitende tuinfeest in het hoofdkantoor van Tectum Group.Bekijk alle artikels uit In Limburg